1 sene önce
7.074 izlenme

Ploegen en kopeggen in één werkgang met een John Deere 7280R met Kverneland 5 schaar EG 100 ploeg van akkerbouwbedrijf Van Der Eijk uit Numansdorp / Zeewolde.
In de fronthef een zelf gebouwde dubbele Lemken Zirkon 10/450 rotorkopeg. Op dit perceel worden volgend jaar suikerbieten gezaaid en door het land direct na het ploegen vlak te leggen met de rotoreg gaat in het maken van het maken van het zaaibed in het voorjaar gemakkelijker.

Ploughing and seedbed preparation in one pass with a John Deere 7280R with Kverneland 5 furrow EG 100 plough and in the front linkage a custom made Lemken Zirkon 10/450 powerharrow of arable farm Van der Eijk from Numansdorp, the Netherlands.
On this field they are going to sow sugar beets next year. and by preparing the land with the power harrow immediately after the ploughing makes the seed bed preparation in the spring a lot easier.

Pflügen und Land-Vorbereitung in einem Durchgang mit einem John Deere 7280R mit Kverneland 5 Schere EG 100 Pflug und special Lemken Zirkon 10/450 Kreiselegge von Ackerbaubetrieb Van der Eijk von Numansdorp, in die Niederlande.

https://www.facebook.com/TractorspotterYT

Music: MK2 – Far Away / YouTube audio library

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
SHARE THIS VIDEO
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.